Organizačné pokyny na začiatok školského roka 2020/2021

Vážení rodičia,

v súvislosti s opatreniami proti šíreniu COVID-19 Vám oznamujeme, že zadeľovanie žiakov na vyučovanie bude prebiehať v dňoch 2.9. – 4.9. 2020 v čase od 12.30-16.30 hod. Na zápis u vyučujúceho môže žiaka sprevádzať len jedna osoba – zákonný zástupca žiaka alebo osoba žijúca s ním v spoločnej domácnosti. Zároveň odporúčame starším žiakom zaradenie na vyučovanie telefonicky u svojho pedagóga.

 Žiak a prípadne jeho sprevádzajúca osoba sa zdržujú v priestoroch školy len na nevyhnutne potrebný čas vykonania zápisu a zadelenia rozvrhu.

Počas priebehu zápisu žiakov všetci jeho účastníci dodržiavajú protiepidemiologické opatrenia a pokyny jednotlivých vyučujúcich.

 Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 ako aj inej infekčnej choroby, nesmie vstúpiť do priestorov školy.

 V prípade vypisovania a podpisovania požadovaného dotazníku alebo vyhlásenia v priestoroch školy je nutné použitie vlastného písacieho pera.

Individuálna výučba začína od 7.9.2020.

 Vyučovanie vo výtvarnom odbore začína od 7.9. 2020, kde bude zabezpečená 2m vzdialenosť detí a zásada R O R /rúška, odstup, ruky/.

– V súvislosti s pokynmi MŠVVaŠ SR o  miešaní kolektívov sa do 14.9. nebude vyučovať kolektívna výučba: hudobná náuka, komorná hra, štvorručná hra. Do začiatku výučby v týchto odboroch Vás prosíme, aby ste si zadelili vyučovanie u svojich vyučujúcich (tel.kontakt na vyučujúcu tanečného odboru : 0948 700 190 )

– od 2. – 14.9. je povinné nosenie rúšok v triedach pre žiakov 2. stupňa, žiaci 1. stupňa majú iba odporúčané nosenie rúšok. V ostatných priestoroch školy a pri presunoch sú rúška povinné, preto každý žiak bude prichádzať do školy s 2 rúškami a jednorazovými papierovými servítkami.

Dôležité: žiaci sú pri prvom vstupe do budovy povinní odovzdať vyučujúcemu vyplnené a rodičom podpísané VYHLÁSENIE RODIČA a ZDRAVOTNÝ DOTAZNÍK (dokumenty v prílohe mailu). Tieto dokumenty budú dostupné aj pri vstupe do budovy, ak nemáte možnosť vytlačiť si ich doma.

Zároveň Vás žiadame, aby ste do 14.9. 2020 bezpodmienečne odovzdali svojim triednym učiteľom ČESTNÉ PREHLÁSENIA a SÚHLASY ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCOV.

Ďakujeme za porozumenie a veríme, že tento náročný začiatok školského roka spolu v pokoji zvládneme.

ZUŠ Jaslovské Bohunice.

V prípade otázok ohľadne štúdia sa obráťte na triedneho učiteľa či vedenie školy  (Základná umelecká škola Jaslovské Bohunice, e-mail zusjaslovskebohunice@gmail.com , 0948109002).