Nástup žiakov veku 2.stupňa ZŠ do ZUŠ od 26.4.2021

Vážení rodičia! Z rozhodnutia Ministerstva školstva vedy výskumu a športu Slovenskej republiky a podľa platného Covid automatu otvárame možnosť prezenčne vyučovať žiakov vo veku 2.stupňa ZŠ okrem výučby spevu, dychových nástrojov a skupinového vyučovania.
Podmienky prezenčného vyučovania v našej ZUŠ sú totožné ako pri nástupe do ZŠ: https://www.minedu.sk/navrat-do-skol-2021-s-ucinnostou-od-26-4-2021/


Preto Vás poprosíme, aby ste svojim triednym učiteľom zaslali do nedele  večera scan alebo fotokopiu testu žiaka a zákonného zástupcu s negatívnym výsledkom (alebo potvrdenie o prekonaní choroby či doklad o zaočkovaní)  ako i čestné vyhlásenie, ktoré nájdete v prílohe tohto oznamu . Bez týchto dokumentov nemôžme žiaka vpustiť do budovy školy. Ak nemáte možnosť zaslania spominaných dokumentov, žiak ich môže priniesť na vyučovanie osobne.
Tieto dokumenty je potrebné predkladať každých 7 dní až do odvolania.


Chceme ale upozorniť, že ak žiak a zákonný zástupca nesplnia všetky stanovené podmienky, vyučujúci nebude môcť žiaka učiť prezenčnou formou, no bude mu naďalej poskytované vzdelávanie dištančne. Pevne veríme, že svojou zodpovednosťou, ohľaduplnosťou a dodržiavaním všetkých protipandemickým opatrení budeme všetci zodpovedne pristupovať k týmto nariadeniam a nebudeme tak ohrozovať zdravie našich detí a pedagógov.

Ďakujeme a tešíme sa na Vás!