Nástup žiakov vo všetkých odboroch od 17.5.2021

Milí rodičia a najmä milí žiaci!S radosťou Vám oznamujeme, že na základe Rozhodnutia ministra školstva

https://www.minedu.sk/rozhodnutie-ministra-z-13-5-2021-s-ucinnostou-od-17-5-2021/?fbclid=IwAR11eZgIxJazD5zZAfYp5ufpma7Rn6pM2fA6NRrvqG9lbY6-IoFOCp3edVMod

od 17.mája 2021 spúšťame prezenčnú výuka vo všetkých odboroch a všetkých predmetoch.Vyučovanie bude prebiehať podľa platných pôvodných rozvrhov, no nakoľko ZŠ Jaslovské Bohunice menila svoj pôvodný rozvrh, skontrolujte si prosím, či vám to nezasiahlo do vyučovacieho času v ZUŠ. Ak áno, prosíme, aby ste sa nakontaktovali s triednym učiteľom a rozvrh vzájomne dohodli.

Pri prvom nástupe a pri min.3 dňovej absencii u nás, sú žiaci POVINNÍ doniesť so sebou Vyhlásenie o bezinfekčnosti (čiže ak máte rozvrh 1x týždenne, je potrebné priniesť ho každý týždeň).

Prosíme, aby na vyučovanie prichádzalo dieťa bez akýchkoľvek príznakov!!! Naďalej platia prísne hygienické zásady – dezinfekcia rúk pri vstupe, umývanie rúk, rúška (okrem žiakov dychových nástrojov a spevákov v čase vyučovania).

Aj naďalej platí ZÁKAZ VSTUPU cudzím osobám do interiéru budovy – platí to pre všetkých, ktorí dieťa sprevádzajú, či iné osoby až do odvolania.